A la Carte Menu

Territory, Quality, Seasonality, Km0:
these are the four pillars on which we articulate our Menus and to which the inspiring principles of our Cuisine respond!

The cuisine is entirely focused on the gastronomic excellences of the territory, adhering to the principles of "Km0" and seasonality. It honors ancient recipes and flavors, masterfully reinterpreted by Giuseppe Romano, Executive Chef and former student of the multiple award-winning "Michelin Star" Vincenzo Guarino. The dishes epitomize high quality, merging tradition and innovation into a unique blend! 

Inebriating scents blended with an evocative atmosphere, amid centuries-old walls that have continuously witnessed the historical and human events of a great family for nearly three centuries.

Research and selection of the best local productions used in the kitchen are the foundation of our "gastronomic project," together with the desire to rediscover and narrate the history of this magical land at the table.

Here are some of our proposals:

  • seasonal productions;
  • traditional local dishes;
  • ancient recipes revisited in a modern key;
  • a selected Wine List, attentive to the Excellence of the territory.

The Lunch Menu is available only from Tuesday to Friday, from 12.30 to 14.30

Starters

Fior di Latte cheese and "Agerola" biscuit, Tomato and Basil

€ 13

Eggplant Parmigiana

€ 14

The Court platter… Local Cold Cuts and Cheese

€ 19

Pasta

Ravioli “Caprese Style”

€ 16

Scialatielli pasta with mussels, potatoes, and "Provolone del Monaco" cheese

€ 18

Spaghetti Nerano Style

€ 16.50

Main Courses

Milanese-style Veal Chop With arugula, cherry tomatoes, and Provolone del Monaco shavings

€ 22

Entrecôte di Manzo ai tre pepi, scarola, capperi e olive, patate novelle e il suo Jus

€ 24

Fried Codfish Served with Puttanesca sauce

€ 25

Snack

Grilled chicken, parmesan dressing, croutons, and romaine hearts

€ 14

Beef burger with sweet-and-sour onions, tomato, lettuce, smoked provola, with fries

€ 18

Pinsa with Fior di Latte Cherry tomatoes and basil

€ 11

Grilled vegetables, buffalo mozzarella, arugula, cherry tomatoes

€ 13

Culaccia Agerolese, buffalo cheese, baby spinach, and summer truffle shavings

€ 15

Dessert

Caprese cake with vanilla ice cream

€ 8

Tiramisù

€ 8

Assorted Fruit Sorbet

€ 9

Coffee

Espresso

€ 2.50

Doppio espresso

€ 3

Cappuccino

€ 3

Tè e Tisane

€ 3

Acqua

€ 3

Soft Drink

€ 4

Wine by glass

Sparkling Wines

Spumante DUBL brut M.C.

€ 10

White

Penisola Sorrentina doc – Falanghina, Greco

€ 8

Chardonnay

€ 9

Red

Penisola Sorrentina doc – Aglianico, Piedirosso

€ 8

Valpolicella classico superiore

€ 9

Kbirr Neapolitan Craft Beers

NATAVOTA RED – Red Strong Ale 9%

33cl. € 8

75cl. € 18

CUORE DI NAPOLI – American Pale Ale 6%

33cl. € 8

75cl. € 18

PALIATA – Imperial Stout 10%

33cl. € 8

75cl. € 18

Cocktails

APEROL SPRITZ

€ 8

AMALFI SPRITZ

€ 8

NEGRONI

€ 8

GIN TONIC

€ 8

MOSCOW MULE

€ 8

Menù Dinner

The Dinner Menu is available every evening and also on Saturday and Sunday for lunch.

All Guests will have a Welcome Finger Food Aperitif with a glass of Spumante, a Homemade Braid Selection and Grissini and a Tasting of Premium Extra Virgin Olive Oil

COVER CHARGE 4,50€

Starters

“Monk’s Cappuccino” — with smoked potato cream, crispy bread croutons, Provolone del Monaco foam, porcini mushroom powder, purple and orange potato powder, brioche bread

€ 17

Minestra maritata 2.0 che incontra l’Oriente

€ 20,50

Capesante, crema di Cavolfiori e bon bon ai funghi Porcini

€ 27

Tataki di Tonno, estratto di Puttanesca, Pomodoro confit e polveri di Olive e Capperi

€ 26

Quaglia alla Bismarck con cremoso di Asparagi e crumble al Guanciale

€ 26

Battuta di Manzo… come una braciola

€ 22

Pasta

Riso alla Parthenope mantecato al ragù napoletano, dripping di crema di piselli e fior di latte e le sue polpettine

€ 26

Pappardelle al caffè con genovese di Cinghiale e Tartufo

€ 27

Fagottini ripieni al Provolone del monaco, crema di Cime di rapa e Gambero rosso

€ 26

Ricordo di un Totano e Patate… Pasta mista con ragù di Totano e spuma di Patate

€ 25

Ndunderi di Zucca e Parmigiano spuma di funghi Porcini, concassè di Zucca, chips di Provolone del monaco

€ 23

Linguina con Crema di Cipollotto Arrostito, profumato alle acciughe di Cetara e polvere di Nduja

€ 25

Main Courses

Flan di Asparagi, Uovo a occhio di bue, spuma di Provolone del monaco, Tartufo, chips di patate viola e arancioni

€ 26

Emozione di Mare Pappa al pomodoro giallo, Tonno, Spigola, Gambero, Scampo, Calamaro, Cozze, vongole e Bouillabaisse

€ 40

Branzino glassato alla Mugnaia e Pak Choi

€ 29

Anatra…. Senape e Verza

€ 27

Guancia di Maiale, crema di Carota gialla, Anguilla marinata con teriyaki e soia, chips di Wasabi, Spinacino e Carota baby

€ 29

Filetto di Manzo Fricassea di Funghi e Patate noisette, spuma ai tre Pepi

€ 29

Dessert

Girotondo al Cioccolato Valrhona

€ 15

Pasticciotto Scomposto Sfera di crema inglese, cremoso allo yogurt, gelato di amarena e yogurt, e il classico pasticciotto crema e amarene

€ 11

EL Dolce de ORO....... “MARADONA”

€ 25

Mont Blanc Sfera di cremoso alle Castagne con cuore al Melograno, sorbetto Zucca e Arancia

€ 11

Provolone del Monaco gelato, caramelized popcorn, osmosis-cooked Pennata pear, dark chocolate and chili chips.

€ 11

Green Experience! — Panna cotta al basilico, gelato al tè matcha, schiuma di latte croccante, spuma tropicale

€ 11

Cheese Tasting Vertical

€ 18

Menù Mano Libera

Un percorso libero dove lo Chef crea guidato solo dall’ispirazione e dalle idee del giorno Un menù d’istinto e di stagione

10 PORTATE

Un menù che esplora la memoria e il presente, ogni piatto è specchio del territorio, ma capace di sfidare le convenzioni. Le tradizioni sono un punto di partenza, non un limite.

La cucina è un atto creativo, un viaggio emozionale che ci invita a ripensare il quotidiano, a cercare la bellezza nelle imperfezioni e a sorprendere a ogni boccone.

È un’esperienza sensoriale che trasforma il cibo in un linguaggio universale

Si prega di informare il personale di eventuali allergie o intolleranze

Price menu per person € 115

Abbinamento vini + € 85

"The tasting menu is served to all guests at the table; it cannot be modified or split and is mandatory for tables with more than 4 people."

Menù Mare Fuori

Chef's Welcome

Tataki di Tonno, estratto di Puttanesca, Pomodoro confit e polveri di Olive e Capperi

Linguina con Crema di Cipollotto Arrostito, profumato alle acciughe di Cetara e polvere di Nduja

Branzino glassato alla Mugnaia e Pak Choi

Mont Blanc Sfera di cremoso alle Castagne con cuore al Melograno, sorbetto Zucca e Arancia

Our Sweet Touches

Price menu per person € 100

WINE PAIRING + € 60

"The tasting menu is served to all guests at the table; it cannot be modified or split and is mandatory for tables with more than 4 people."

Homage to His Majesty Provolone del Monaco

Chef's Welcome

“Monk’s Cappuccino” — with smoked potato cream, crispy bread croutons, Provolone del Monaco foam, porcini mushroom powder, purple and orange potato powder, brioche bread

Fagottini ripieni al Provolone del monaco, crema di Cime di rapa e Gambero rosso

Fricassea di Funghi e Patate noisette, spuma ai tre Pepi

Provolone del Monaco gelato, caramelized popcorn, osmosis-cooked Pennata pear, dark chocolate and chili chips.

Our Sweet Touches

Price menu per person € 80

WINE PAIRING + € 60

"The tasting menu is served to all guests at the table; it cannot be modified or split and is mandatory for tables with more than 4 people."

“Uno non può pensare bene, amare bene, dormire bene, se non ha mangiato bene”

(Virginia Woolf)

Menù Green

Chef's Welcome

Minestra maritata 2.0 che incontra l’Oriente

Ndunderi di Zucca e Parmigiano spuma di funghi Porcini, concassè di Zucca, chips di Provolone del monaco

Flan di Asparagi, Uovo a occhio di bue, spuma di Provolone del monaco, Tartufo, chips di patate viola e arancioni

Green Experience! — Panna cotta al basilico, gelato al tè matcha, schiuma di latte croccante, spuma tropicale

Our Sweet Touches

Price menu per person € 70

WINE PAIRING + € 60

"The tasting menu is served to all guests at the table; it cannot be modified or split and is mandatory for tables with more than 4 people."

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